Σύμφωνα με την ίδια τη Microsoft, η εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook και η εφαρμογή ημερολογίου Sunrise θα συγχωνευθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα theverge.com, οι δύο εφαρμογές θα συγχωνευθούν σταδιακά και η σημερινή αναβάθμιση του Outlook που κυκλοφόρησε για iOS συσκευές δίνει μια πρώτη γεύση της ένωσης αυτής. Συγκεκριμένα, η προβολή ημερολογίου έχει απλοποιηθεί, ενώ παράλληλα έχουν προστεθεί περαιτέρω πληροφορίες ώστε να μοιάζει με το Sunrise.

 

Όταν ολοκληρωθεί η προσθήκη λειτουργιών στο Outlook, το Sunrise θα πάψει να υφίσταται και η ομάδα που εργαζόταν σε αυτό θα εργάζεται πλέον στην ενοποιημένη ομάδα του Outlook. Η Microsoft δεν έχει ορίσει ακριβή ημερομηνία διακοπής λειτουργίας του Sunrise.

 

Πρόκειται πάντως για μια κίνηση που ενδέχεται να δυσαρεστήσει ορισμένους, καθώς αρκετοί είναι οι χρήστες που προτιμούν μεμονωμένες εφαρμογές για κάθε λειτουργία και όχι εφαρμογές που συνδυάζουν πολλές λειτουργίες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Microsoft εξαγόρασε πέρσι το Sunrise με 100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί η εξαγορά της εφαρμογής Acompli, με τα περισσότερα χαρακτηριστικά της εφαρμογής να έχουν ήδη ενσωματωθεί στο Outlook.

 

Link.png Site: TheNextWeb