Η επόμενη αναβάθμιση για τις Lumia συσκευές, ξεκινά από σήμερα να διατίθεται για τα περισσότερα Windows Phone 8 μοντέλα της Nokia, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές κυρίως στην κάμερα.

Οι κάτοχοι των Lumia 830, Lumia 930 και Lumia 1520 είναι αυτοί που θα δουν σημαντικές βελτιώσεις στην κάμερα αφού η εφαρμογή ενεργοποιείται πιο γρήγορα ενώ αντίστοιχα γρήγορη είναι και η λήψη φωτογραφιών, κάτι που οι κάτοχοι του Lumia 1520 θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως.

 

Επιπλέον για τα παραπάνω μοντέλα, στις διαθέσιμες αναλύσεις στις οποίες μπορεί να γίνει εγγραφή βίντεο προστίθεται πλέον και η 4K, με βελτιωμένες λήψεις όταν χρησιμοποιείται το αυτόματο HDR και το δυναμικό Flash. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στα Lumia μοντέλα που θα δουν σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση της κάμερας τους, δεν περιλαμβάνεται το Lumia 1020 με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών στα 41MP.

 

Στα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η δυνατότητα ενεργοποίησης της Cortana, του ψηφιακού βοηθού των Windows Phone, απλά με τη φωνητική εντολή "Hey Cortana", αλλά μόνο για τα μοντέλα Lumia 930 και Lumia 1520.

 

Όπως αναφέρει η Microsoft, η αναβάθμιση ξεκινά να κάνει την εμφάνιση της «συντηρητικά» από σήμερα, με την εταιρεία να ανοίγει τις πόρτες σε πολύ περισσότερο κόσμο στις αρχές Ιανουαρίου. Στις πρώτες συσκευές που θα λάβουν την αναβάθμιση Lumia Denim περιλαμβάνεται ακόμα το Lumia 520, 530, 625 και Lumia 1320, με τη Microsoft να έχει αναρτήσει ειδική ιστοσελίδα για την πορεία των αναβαθμίσεων ανά χώρα, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας.

 

Link.png Site: Αναβάθμιση Lumia Denim