Ορισμένοι θεωρούν ότι είναι υπερβολή και ενδεχομένως και… μπέρδεμα, που τα νέα Galaxy S8 και S8+ έχουν όχι έναν, αλλά δύο ψηφιακούς βοηθούς, τον Google Assistant και τον Bixby της Samsung.

Και όμως, υπάρχει μία ειδική έκδοση των Galaxy S8 και S8+ που διαθέτουν τρεις ψηφιακούς βοηθούς, τον Google Assistant, τον Samsung Bixby και την Microsoft Cortana.

 

Οι εκδόσεις Galaxy S8 Microsoft Edition και Galaxy S8+ Microsoft Edition που ενσωματώνουν και άλλες εφαρμογές της Microsoft, εκτός από την Cortana, στοιχίζουν $749,99 και $849,99 αντίστοιχα, και θα είναι διαθέσιμες στα Microsoft Stores από τις 21 Απριλίου.

 

Οι δύο συσκευές της Samsung, είναι ακριβώς ίδιες με τις υπόλοιπες αλλά έρχονται με προ-εγκατεστημένες εφαρμογές της Microsoft, και πιο συγκεκριμένα με τις OneDrive, Skype, Outlook, Cortana και βεβαίως τα apps του Microsoft Office. Βεβαίως, ήδη οι δύο ναυαρχίδες της Samsung είναι φορτωμένες με ένα σύνολο εφαρμογών που ορισμένοι χαρακτηρίζουν “bloatware” οπότε υποθέτουμε ότι τα πρόσθετα apps της Microsoft μάλλον θα κάνουν το… πρόβλημα εντονότερο.

 

Link.png Site: GSMArena

 

Το άρθρο είναι χορηγία του Κωτσόβολου