Η 2η έκδοση του Microsoft Band “πατάει” πάνω στην σχεδιαστική φιλοσοφία του πρωτότυπου, ωστόσο διαθέτει πιο “καθαρό” design και δείχνει ποιοτικότερο.

Σε αντίθεση με την πρώτη γενιά, η Microsoft ενσωμάτωσε στο Microsoft Band 2 μία κυρτή οθόνη που αγκαλιάζει τον καρπό και δίνει “συνέχεια” στο στρογγυλό, κυρίαρχο στοιχείο της σχεδίασης του.

 

Αν και η οθόνη προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί, στις δύο πλευρές της υπάρχει αλουμίνιο, χαρακτηριστικό που προσφέρει την απαραίτητη ακαμψία και αντοχή αλλά δίνει επιπλέον και μία νότα πολυτέλειας στην κομψή συσκευή, χαρακτηριστικό που απουσίαζε από το μάλλον χοντροκομμένο πρωτότυπο.

 

Το νέο Microsoft Band 2 φυσικά διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που θα περιμένατε από μία health & fitness tracking συσκευή, και επομένως πέρα από το να μετράει σκαλιά, αποστάσεις ή ακόμα και θερμίδες ή τις επιδόσεις σας στο golf, μπορεί και ανιχνεύει τους χτύπους της καρδιάς σας κ.ά.

 


gallery_286955_2519_8525.jpg

 


Ένα ακόμη ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό, είναι ότι το Microsoft Band μπορεί να εκτιμήσει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του αθλητή (VO2 Max), ένα χαρακτηριστικό που σύμφωνα με την Microsoft, μόνο η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να κάνει χάρη σε ειδικούς αλγόριθμους που συνδυάζουν διάφορα δεδομένα από την συσκευή. Επομένως, το νέο Microsoft Band ενσωματώνει GPS και μεταξύ άλλων προσφέρει GPS, UV Monitoring, Sleep tracking, Calorie tracking και smart notifications.

 


gallery_286955_2519_50359.jpg

 


Το νέο, 2ης γενιάς Microsoft Band με τις βελτιωμένες δυνατότητες και σχεδιασμό θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Οκτωβρίου με τιμή $249

 

https://www.youtube.com/watch?v=DBmKfkReBC4