Πρόσφατα η Microsoft ανακοίνωσε ότι το όνομα της "Nokia" θα απουσιάζει από την μελλοντική προϊοντική γκάμα της εταιρείας, και θα αντικατασταθεί από την ονομασία "Microsoft".

Χάρη σε ορισμένες εικόνες που αποκαλύφθηκαν από την Κινέζικη αρχή πιστοποιήσεων TENNA (έχει αντίστοιχο ρόλο με την FCC) έχουμε την πρώτη "απόδειξη" για την αντικατάσταση του ονόματος Nokia από αυτό της Microsofta στα επερχόμενα smartphones της σειράς Lumia.

 

Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που περιλαμβάνει δύο φωτογραφίες ενός νέου μοντέλου Lumia -μοιάζει να βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από το Lumia 530 και έχει την κωδική ονομασία RM-1090- η ονομασία "Nokia", τόσο στη πρόσοψη όσο και στο πίσω μέρος έχει αντικατασταθεί από το λογότυπο της "Microsoft". Όσο για την νέα αυτή συσκευή, αν και δεν γνωρίζουμε τις προδιαγραφές της, θα προσφέρει υποστήριξη σε δύο κάρτες SIM.

 

Η Microsoft και με τη συγκεκριμένη συσκευή θα δώσει έμφαση στον τομέα της απόδοσης/ τιμή, αφού προσπαθεί να αυξήσει το μερίδιο των Windows Phone στην αγορά, και κυρίως στην Κίνα, που η αγορά της κυριαρχείται από συσκευές Android (κυρίως) και iOS.

 

Link.png Site: The Verge