Στο στόχαστρο έχει βάλει η Microsoft τους χρήστες του Dropbox, προς τους οποίους έχει να προτείνει μια αρκετά καλή προσφορά προκειμένου να τους πείσει να κάνουν τη μετάβαση στη δική της cloud υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων, το OneDrive.

Συγκεκριμένα όσοι είναι ήδη χρήστες του Dropbox, μπορούν να προσθέσουν 100GB αποθηκευτικού χώρου στο λογαριασμού που διατηρούν στο OneDrive, ο οποίος θα έχει διάρκεια 1 έτους. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη με το χρήστη να πρέπει να επισκεφθεί τον παρακάτω σύνδεσμο και στη συνέχεια μέσα από την ιστοσελίδα να αποθηκεύσει ένα αρχείο στο λογαριασμό του στο Dropbox προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι διαθέτει λογαριασμό εκεί.

 

Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, τα 100 GB προστίθενται άμεσα στο λογαριασμό σας στο OneDrive κάτι που μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα διαχείρισης του λογαριασμού σας. Για την ώρα δεν διευκρινίζεται αν η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για προσωρινό χρονικό διάστημα ή θα είναι μόνιμα ενεργή, με το πρώτο ενδεχόμενο να είναι και το πιθανότερο.

 

Υπενθυμίζουμε ότι από τον περασμένο Οκτώβριο, η Microsoft προσφέρει απεριόριστο χώρο στο OneDrive για τους συνδρομητές της συνδρομητικής υπηρεσίας Office 365.

 

Link.png Site: OneDrive