Η Microsoft έκανε γνωστό ότι θα ανακοινώσει μία νέα συσκευή Lumia στις 11 Νοεμβρίου, αλλά χάρη στην Κινέζικη αρχή TENNA, έχουμε μία αρκετά καλή ιδέα για την εμφάνιση της νέας συσκευής.

Πρόκειται για ένα οικονομικό smartphone, ωστόσο αποτελεί συσκευή "σταθμό" κατά μία έννοια, αφού θα είναι το πρώτο smartphone που θα διατεθεί χωρίς το λογότυπο της Nokia, αλλά της Microsoft. Η εταιρεία άλλωστε πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες μετάβασης από την μία ονομασία στην άλλη έως στο τέλος του έτους.

 

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το νέο οικονομικό Lumia θα διαθέτει οθόνη 5.0 ιντσών με ανάλυση 540 x 960 pixels, Qualcomm Snapdragon 200 SoC με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz, 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου -με δυνατότητα επέκτασης- ενώ θα προσφέρει συνδεσιμότητα 3G (θα είναι Dual SIM με βάση τις διαρροές). Η κύρια κάμερα επίσης κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται σε αισθητήρα 5.0 Megapixels ενώ η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 1900mAh.

 

Ενδεχομένως, εκτός από τη συσκευή RM-1090, για την οποία μάθαμε από την ιστοσελίδα της TENNA, η Microsoft να παρουσιάσει και άλλες συσκευές. Θα ξέρουμε στις 11 Νοεμβρίου.

 

Ενημέρωση 8/11/2014: Από την Κίνα μαθαίνουμε τελικά τι πρόκειται να παρουσιάσει η Microsoft την ερχόμενη Τρίτη και αυτό δεν είναι άλλο από το Lumia 535, φωτογραφίες του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η επιβεβαίωση των τεχνικών χαρακτηριστικών, η τιμή και ημερομηνία διάθεσης αναμένεται να γίνουν γνωστά την Τρίτη.

 

 

 

Leaked-images-of-the-Microsoft-Lumia-535%20(1).jpg

Leaked-images-of-the-Microsoft-Lumia-535%20(2).jpg

Leaked-images-of-the-Microsoft-Lumia-535.jpg

Link.png Site: Engadget