Ποια σχέση μπορεί να έχει μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο όπως αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη Microsoft;

Στην ειδική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε εχθές στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην έδρα της ομάδας στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, μαθαίνουμε όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες γι' αυτή την «ασυνήθιστη» συνεργασία, που στόχο έχει τη ψηφιακή μεταμόρφωση της Μαδριλένικης ομάδας.

 

Έτσι η Microsoft αναλαμβάνει στρατηγικός τεχνολογικός συνεργάτης της Ρεάλ Μαδρίτης, παρέχοντας ψηφιακές υπηρεσίες οι οποίες θα είναι προσβάσιμες από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε στιγμή μέσω μιας ευρείας γκάμας συσκευών όπως PCs, smartphones,tablets αλλά και wearables.

 

Το πρώτο κομμάτι της συμφωνίας αφορά τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι μέσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο και αποκλειστικές ψηφιακές υπηρεσίες της αγαπημένης τους ομάδας είτε βρίσκονται στο σπίτι τους η αλλού. Ακόμα θα μπορούν να βελτιώσουν την επικοινωνία τους με τους παίκτες και την ομάδα για μια πιο προσωπική εμπειρία ενώ μέσα από online υπηρεσίες θα υπάρχει δυνατότητα εικονικής πρόσβασης στο γήπεδο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε αγώνα, επιλέγοντας το περιεχόμενο το οποίο θέλουν να δουν, τη στιγμή που θέλουν να το δουν και από οποιοδήποτε σημείο.

 

microsoft-real-madrid-satya-nadella.jpg

 

Το Surface Pro 3 δε θα μπορούσε να λείπει από την συμφωνία, με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο να βασίζεται πάνω στο υβριδικό σύστημα της Microsoft για βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της απόδοσης της ομάδας.

 

Link.png Site: Real Madrid