Μια νέα ιστοσελίδα εγκαινίασε η Microsoft αυτό το σαβ/κο, στόχος της οποίας είναι να πείσει τους κατόχους MacBook, να κάνουν τη μετάβαση στο Surface Pro 3.

Η καμπάνια με τίτλο «Κάνε την αλλαγή», περιλαμβάνει ενότητες που αφορούν τα βασικά χαρακτηριστικά των Windows, ερωτήσεις αλλά και απαντήσεις για όσους ενδιαφέρονται να αλλάξουν όχι μόνο μηχάνημα αλλά και πλατφόρμα. Επιπλέον υπάρχει ενημέρωση για τις δυνατότητες σύνδεσης του Surface Pro 3 με το iPhone, το iCloud και το iTunes αλλά και διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας αντί του FaceTime και του iMessage, χρησιμοποιώντας το Skype.

 

Στην ενότητα Surface Pro 3 για χρήστες MacBook, η Microsoft αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες με το Surface Pro 3 όπως το δεξί κλικ, μια αναζήτηση, εύρεση των ρυθμίσεων ή των εγκατεστημένων εφαρμογών κ.α

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft επιλέγει την κατά μέτωπο σύγκριση του νέου της υβριδικού υπολογιστή με το MacBook, κάτι που έκανε για πρώτη φορά στην επίσημη παρουσίαση της συσκευής, συγκρίνοντας το με το MacBook Air. Στο παρελθόν και μέσα από μια σειρά διαφημιστικών, η εταιρεία είχε προχωρήσει στη σύγκριση του MacBook Air με το Surface 2 κάτι που όμως σταμάτησε μετά την κυκλοφορία του Surface Pro 3.

 

Ήδη ένα από τα διαφημιστικά της Microsoft με τίτλο Winter Wonderland, το οποίο προχωρά σε σύγκριση των δύο μηχανημάτων, έχει περισσότερες από 6.5 εκατομμύρια εμφανίσεις.

 

Link.png Site: Microsoft MacBook Switcher