Όταν η Microsoft ανακοίνωσε την εφαρμογή video editing, Hyperlapse, δεν ήταν ξεκάθαρο ότι θα την διέθετε και για συσκευές της Apple.

Τελικά, η εταιρεία αποφάσισε να διαθέσει την εφαρμογή της για το οικοσύστημα των υπολογιστών Mac με την ονομασία Hyperlapse Pro, και οι χρήστες μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να επεξεργαστούν υλικό που έχουν τραβήξει χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα, κάμερες GoPro ή άλλες κάμερες.

 

Οι χρήστες μπορούν να σταθεροποιήσουν time-lapse videos, ακόμα και από ιδιαίτερα “κουνημένο” υλικό πρώτου προσώπου, να επιλέξουν την ταχύτητα, την ανάλυση, το frame rate κ.ά. Η εφαρμογή για desktop κοστίζει $49,99, αλλά ο υπεύθυνος του προγράμματος της Microsoft, Josh Weisberg είναι αισιόδοξος ότι το προϊόν μπορεί να ανταγωνιστεί παρόμοιων δυνατοτήτων λογισμικό.

 

“Υπάρχουν μερικά εξαιρετικά εργαλεία επεξεργασίας video για Mac, που πολλοί ενθουσιώδεις χρήστες και επαγγελματίες χρησιμοποιούν, καθώς και άλλες εφαρμογές time lapse” δήλωσε, και συμπλήρωσε: “Κανένα όμως δεν είναι τόσο ομαλό και εξελιγμένο όσο το Hyperlapse Pro”. Όσοι θέλετε, μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν, αν και οι δημιουργίες σας θα διαθέτουν watermark.

 

 

Link.png Site: Engadget