Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Microsoft ανακοίνωσε ένα app αντικατάστασης του keyboard στο Android, με την ονομασία Hub Keyboard.

Τώρα, η Microsoft φέρνει το Hub Keyboard και στο iOS, φέρνοντας την multitasking λειτουργικότητα του στο οικοσύστημα της Apple. “Όταν είστε στο smartphone σας, συχνά εναλλάσσεστε μεταξύ εφαρμογών, ειδικά όταν προσπαθείτε να μοιραστείτε πληροφορίες με κάποιον μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω μηνύματος κειμένου” είχε εξηγήσει η Microsoft τον περασμένο Φεβρουάριο. “Τώρα, μπορείτε να πείτε αντίο στην μετάβαση εμπρός και πίσω χάρη στο Hub Keyboard, το οποίο σας διατηρεί στην συζήτηση, φέρνοντας σχετικές πληροφορίες για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε κοινές εργασίες”.

 

Τώρα, το Hub Keyboard είναι διαθέσιμο σε iPhone, iPad και iPod Touch και λειτουργεί ακριβώς όπως η έκδοση του Android, με λίγες αλλαγές στο UI που έχουν νόημα στο iOS. Το Hub Keyboard προσφέρει την παρακάτω λειτουργικότητα:

 

Clipboard: Το multi-item clipboard του Hub Keyboard είναι σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με το προεπιλεγμένο, που μπορείς να αποθηκεύσεις μόνο ένα στοιχείο στο clipboard. Χρησιμοποιώντας την λίστα “Recent clips” (πρόσφατες αντιγραφές), ο χρήστης έχει πρόσβαση σε πολλαπλά “clips” (copies).

 

Documents: Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στον χρήστη να ψάξει για έγγραφα στο OneDrive και σε έγγραφα Sharepoint, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Office 365 (work, school, university, οπότε όχι και Office 365 Home ή Personal).

 

Contacts: Λειτουργεί όπως στην περίπτωση των Documents. Πληκτρολογείτε το όνομα της επαφής και μία λίστα με επαφές θα εμφανιστεί. Όταν επιλέξετε μία επαφή, τότε μπορείτε να επικολλήσετε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό του κινητού ή την διεύθυνση email κ.λπ.

 

Translate: Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Hub Keyboard, το οποίο επιτρέπει την μετάφραση του κειμένου, καθώς πληκτρολογείτε σε διαφορετική γλώσσα.

 

Link.png Site: Thurrott