Από ότι φαίνεται, πηγαίνει στράφι η επένδυση εκατομμυρίων δολαρίων της Microsoft στο πρωτάθλημα NFL για να προωθήσει και να διαφημίσει το Surface Pro 2.

Η Microsoft έχει διαθέσει tablets τύπου Surface Pro 2 στους αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου (NFL), με σκοπό παίκτες και προπονητές να μπορούν να δουν φωτογραφίες του παιχνιδιού, καθώς μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσαν εκτυπωμένες ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το tablet βρίσκεται σε μία γαλάζια κυανή προστατευτική θήκη, προσελκύοντας έτσι το ενδιαφέρον των σχολιαστών της εκπομπής. Το μόνο πρόβλημα είναι πως οι εκφωνητές δε γνωρίζουν για ποια ακριβώς συσκευή πρόκειται και το περιγράφουν ως "iPad-like tablet".

 

Μετά από αυτό, είναι απολύτως δικαιολογημένο να είναι ενοχλημένη η Microsoft καθώς έχει ήδη δεσμευτεί να δαπανήσει 400 εκατομμύρια δολάρια σε αποκλειστική διαφήμιση και εξοπλισμό στο NFL.

 

 

Αλλά τα δίκτυα που μεταδίδουν τα παιχνίδια δεν είναι υπό τον έλεγχο του NFL και επομένως οι σχολιαστές δεν γνωρίζουν. Η εκπαίδευση των σχολιαστών φαίνεται πως είναι εξίσου σημαντική για τη Microsoft όσο και η διαφήμιση των χαρακτηριστικών του Surface.

 

https://vine.co/v/OzJjgW6gOhq

 

Αν θέλετε να δείτε ακόμη ένα video, με τους παρουσιαστές να βαφτίζουν το Surface 2 Pro, iPad, πατήστε εδώ.

 

Link.png Site: TheVerge