Τον προσεχή Οκτώβρη υπολογίζεται η επίσημη παρουσίαση των δύο νέων smartphone της Microsoft, όμως από σήμερα μπορούμε να έχουμε μια πρώτη ιδέα για την εξωτερική τους εμφάνιση όπως αυτή διαρρέει από τον γνωστό και αξιόπιστο @evleaks.

Ξέρουμε ήδη ότι στα σχέδια της Microsoft είναι η κυκλοφορία δύο συσκευών με τις κωδικές ονομασίες Cityman και Talkman, οι οποίες θα ανήκουν στην κορυφαία κατηγορία smartphone της εταιρείας, με οθόνες 5.7 και 5.2 ιντσών αντίστοιχα. Το Cityman το οποίο το βλέπετε στη φωτογραφία σε μπλε χρώμα, θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα με την ονομασία Lumia 950 XL και στα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται ανάλυση 1440 x 2560, Snapdragon 810, 3GB μνήμη, 32GB αποθηκευτικός χώρος, microSD, εμπρόσθια κάμερα 5MP και κύρια κάμερα στο πίσω μέρος 20MP τεχνολογίας PureView με τριπλό LED Flash.

 

Το Talkman ή πιθανόν, Lumia 950, αποτελεί μια μικρότερη έκδοση του Cityman, έχοντας και αρκετά κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η ανάλυση παραμένει η ίδια (WQHD) όχι όμως ο επεξεργαστής ο οποίος είναι εξαπύρηνος (Snapdragon 808), ίδιο με αυτό που συναντάμε στο LG G4. Η μνήμη, ο αποθηκευτικός χώρος αλλά και οι ενσωματωμένες κάμερες δε διαφέρουν από το μεγαλύτερο μοντέλο κάτι που δεν ισχύει για τη μπαταρία η οποία αναμενόμενα είναι μικρότερη στα 3.000mAh έναντι 3.300mAh του 950 XL.

 


talkman.0.jpg

 


Και τα δύο μοντέλα θα ενσωματώνουν τη νέα θύρα USB-Type C ενώ θα ενσωματώνουν επιπλέον και σαρωτή ίριδας ματιού για ασφαλή κλείδωμα της συσκευής μέσω της τεχνολογίας Windows Hello.

 

Link.png Site: evleaks