Το Surface Pro 3 της Microsoft είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά σήμερα στην έκθεση Computex, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις hardware που διεξάγεται παραδοσιακά κάθε χρόνο στην Ταϊβάν.

Η τρίτη γενιά του Surface Pro έχει σημαντικές διαφορές όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, με εντυπωσιακό πάχος 9.1 χιλιοστών και βάρος μόλις 800 γραμμαρίων. Η οθόνη αυξάνει από τις 10.6 ίντσες στις 12 καθώς και η ανάλυση η οποία είναι πλέον στα 2160 x 1440. Βελτιωμένο kickstand για καλύτερη τοποθέτηση του συστήματος όταν το βάζετε στα πόδια σας αλλά και εξελιγμένο type cover το οποίο διορθώνει τα κακώς κείμενα του trackpad της προηγούμενης γενιάς, είναι από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν ενώ στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπουμε επεξεργαστή Core i3/i5/i7 και μνήμη 4/8GB ανάλογα με το μοντέλο.

 

IMG_2277.JPG

 

Surface Pro 3

Surface Pro 3

 

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Microsoft, το Surface Pro 3 θα κυκλοφορήσει αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά από τις 20 Ιουνίου ενώ θα περάσει τον Ατλαντικό προς τα τέλη Αυγούστου σε επιλεγμένες Ευρωπαικές χώρες. Οι τιμές των διαφορετικών μοντέλων ξεκινάνε από τα $799 για το Core i3 μοντέλο ενώ η τιμή του πληκτρολογίου/καλύμματος που μετατρέπει το Surface Pro 3 από tablet σε ultrabook, κοστίζει $130.