Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Microsoft αναμένεται στο συνέδριο BUILD 2015, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα –το Insomnia.gr θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις- θα παρουσιάσει το νέο Lumia 940 καθώς και το Lumia 940 XL.

Το πρώτο αναμένεται να διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,2 ιντσών ενώ το δεύτερο οθόνη με διαγώνιο 5,7 ιντσών. Τα νέα Windows 10 υποστηρίζουν όλους τους νέους πολυπύρηνους επεξεργαστές, και έτσι είναι πολύ πιθανό οι νέες ναυαρχίδες της εταιρείας να βασίζονται σε οκταπύρηνο SoC (System-On-Chip, τύπου Qualcomm Snapdragon 810).

 

Φημολογείται ότι στην πρόσοψη θα εξοπλίζονται με τουλάχιστον 5,0 Megapixels camera (γίνεται λόγος και για 8MP) ενώ η κύρια κάμερα αναμένεται να αναβαθμιστεί σε σχέση με το Lumia 930, με ένα αισθητήρα 24-25 Megapixels.

 

Άλλα χαρακτηριστικά που αναμένεται να υποστηρίζονται είναι υποστήριξη stylus, 3D gestures ενώ γίνεται λόγος για σάρωση ίριδας. Οι νέες συσκευές της Microsoft λογικά θα τρέχουν Windows 10 και αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Απριλίου στο συνέδριο BUILD 2015.

 

Link.png Site: GSMArena