Το τμήμα Applied Sciences της Microsoft δημιούργησε ένα πρωτότυπο πληκτρολόγιο, το οποίο έχει στόχο να αυξήσει την παραγωγικότητα των χρηστών όταν εργάζονται με ένα tablet ή slate και το οποίο έχει την ονομασία DisplayCover.

Το DisplayCover είναι ένα keyboard cover που προορίζεται για τα μοντέλα Surface της Microsoft ή άλλα slates και tablets ενδεχομένως που ενσωματώνει μία οθόνη αφής e-ink.

 

Το ανάλυσης 1280 x 305 pixels πάνελ δεν χρησιμεύει μόνο για την πρόσβαση σε διάφορες συντομεύσεις εφαρμογών, αλλά μπορεί επίσης να διαχειριστεί χειρονομίες ή να λειτουργήσει σε συνδυασμό με stylus. Η τελευταία δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην περίπτωση που χρειάζεται να υπογραφούν έγγραφα ή να κρατήσετε σημειώσεις εύκολα και γρήγορα.

 

Γιατί η Microsoft Applied Sciences επέλεξε μία οθόνη τύπου e-ink; Επειδή η κατανάλωση είναι σημαντικά μικρότερη από εκείνη μίας έγχρωμης οθόνης αφής. Βεβαίως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόνο ένα πρωτότυπο, αλλά είναι μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση στην προσπάθεια της εταιρείας να αυξήσει την παραγωγικότητα των χρηστών όταν εργάζονται με μικρότερες οθόνες.

 

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2015/08/24/microsoft-displaycover-e-ink-keyboard-cover[/url]/']Engadget