Ο καταιγισμός παρουσίασης οικονομικών Lumia smartphones συνεχίζεται, με τη Microsoft να αποκαλύπτει σήμερα το Lumia 430 Dual SIM, το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς.

Με τιμή που έχει οριστεί στα $70, το Lumia 430 διαθέτει ικανοποιητικά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 800 x 480, Snapdragon 200 chipset με διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB αποθηκευτικό χώρο και microSD θύρα. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 2MP, δε διαθέτει flash ενώ ευχάριστη έκπληξη είναι η παρουσία και δεύτερης κάμερας στο εμπρόσθιο μέρος για βιντεοκλήσεις, αν και με VGA ανάλυση. Τέλος υποστηρίζει την εισαγωγή δύο καρτών SIM καθώς και τη σύνδεση με δίκτυα 3.5G.

 

Όπως δηλώνει στέλεχος της Microsoft, «ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τα οικονομικά Lumia μοντέλα και θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο συγκεκριμένο τομέα προκειμένου όσο το δυνατό περισσότεροι άνθρωποι να απολαύσουν τις υπηρεσίες της Microsoft ανεξαρτήτως κόστους συσκευής. Το Lumia 430 Dual SIM συνεχίζει τη δέσμευση μας για συνδυασμό κατάλληλου hardware, λογισμικού, υπηρεσιών και εφαρμογών με την κατάλληλη τιμή, προκειμένου να δώσουμε στους καταναλωτές ένα smartphone που μπορούν να αγοράσουν και να είναι περήφανοι να χρησιμοποιούν".

 

Αρχικά το Lumia 430 Dual SIM θα διατεθεί σε συγκεκριμένες αγορές, ενώ όπως έχει υποσχεθεί η Microsoft, θα λάβει και αυτό την αναβάθμιση σε Windows 10, τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας όταν αυτή γίνει διαθέσιμη.

 

Link.png Site: Microsoft Lumia 430 Dual SIM