Ασυγκράτητη φαίνεται πως είναι η ομάδα Microsoft Garage το τελευταίο διάστημα. Για το λειτουργικό σύστημα Windows Phone ανακοίνωσε τις εφαρμογές LostTurtle, Tetra Lockscreen, Reachme, Floatz, Work Item Studio, Collaborate, Nova Bacon και Sound Stack (ορισμένες είναι συμβατές και με Windows), το Voice Commander για το Xbox One, την εφαρμογή Torque για smartwatches με Android Wear καθώς και τη Next Lock Screen app για κινητά Android!

Η τελευταία είναι μία εφαρμογή που μεταμορφώνει την οθόνη κλειδώματος του Android κινητού σας, προσφέροντας διάφορες χρήσιμες πληροφορίες. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για επαγγελματίες και όσους δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, αφού προσφέρει πολλά δεδομένα και πληροφορίες μαζί και απευθείας από εφαρμογές στην οθόνη κλειδώματος, και επομένως ο χρήστης δεν είναι απαραίτητο να εισέλθει στο βασικό UI για να πληροφορηθεί για τα ίδια πράγματα μέσω των σχετικών εφαρμογών ή widgets.

 

Για παράδειγμα μπορεί να δείχνει το πρόγραμμα της ημέρας τραβώντας δεδομένα από το ημερολόγιο, υπενθυμίσεις για ραντεβού ή συναντήσεις και conference calls -μάλιστα μπορείτε να εκκινήσετε την τηλεδιάσκεψη απευθείας από την lock screen αντί να εισέρχεστε στο κατάλογο με τις επαφές για να πραγματοποίησε την κλήση χειροκίνητα- ενώ επιπλέον προσφέρει λειτουργία quick app launcher (στο κάτω μέρος διακρίνονται οι αγαπημένες σας εφαρμογές)

 

Η Next Lock Screen παρέχει ειδοποιήσεις και πληροφορίες στην οθόνη κλειδώματος, που ο χρήστης μπορεί να δει με μία ματιά, ενώ μπορεί να τις διαγράψει με ένα swipe. Η Next Lock Screen μπορεί και αλλάζει ταπετσαρία επίσης ανάλογα τη τοποθεσία σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στο Google Play.

 

 

Εκτός από τις παραπάνω εφαρμογές και φυσικά την εφαρμογή Next Lock Screen, η ομάδα Microsoft Garage ανακοίνωσε και τη διάθεση της εφαρμογής Journeys & Notes επίσης για συσκευές Android. Πρόκειται για μία εφαρμογή που συνδυάζει λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης και οδηγού/ συντρόφου για τα ταξίδια σας. Μπορείτε να τη κατεβάσετε από εδώ.

 

 

Link.png Site: GSMArena