Η έκδοση του Office για τα Android tablets γνωρίζουμε ότι βρίσκεται εδώ και καιρό σε δοκιμαστικό στάδιο σε περιορισμένο κύκλο χρηστών, με τη Microsoft να ανακοινώνει σήμερα με ποιο ευρεία διάθεση της σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό, πάντα δωρεάν.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί πλέον τους παρακάτω συνδέσμους και να κατεβάσει στο android tablet του τις δοκιμαστικές εκδόσεις του Word, Excel και PowerPoint. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες εκδόσεις είναι βελτιστοποιημένες για την έκδοση 4.4 KitKat του Android και για tablets με οθόνη από 7 έως 10.1 ίντσες και μνήμη 1 GB.

 

Στέλεχος της Microsoft δήλωσε ότι η εταιρεία «διαπίστωσε αρκετά αυξημένο ενδιαφέρον στην πρώτη δοκιμαστική έκδοση, κάτι που οδήγησε στην απόφαση για μια πιο ευρεία κυκλοφορία πλέον για περισσότερες καταγραφές προβλημάτων όπως αυτές θα αναφερθούν από τους χρήστες». Η δουλειά της Microsoft είναι να βελτιστοποιήσει τις επιδόσεις του λογισμικού ανάλογα με τη συσκευή που τρέχει, κάτι που σίγουρα είναι δύσκολο δεδομένου των εκατοντάδων android tablet που υπάρχουν στην αγορά.

 

Για την ώρα πάντως υποστηρίζονται συγκεκριμένα android tablets με ARM SoC όπως το Nexus 9, Nexus 7, G Pad κ.α

 

File.png Download: Microsoft Word Preview για Android Tablets

File.png Download: Microsoft Excel Preview για Android Tablets

File.png Download: Microsoft PowerPoint Preview για Android Tablets