Η τελική έκδοση των Office Web Apps είναι πλέον διαθέσιμη και μπορείτε να έχετε πρόσβαση χωρίς καμία χρέωση μέσω του λογαριασμού που έχετε στο Skydrive, την cloud υπηρεσία ανεβάσματος αρχείων της Microsoft.

Τα Office Web Apps αποτελούνται από τις διαδικτυακές εκδόσεις του Word, Excel, PowerPoint και One Note με τις οποίες μπορείτε όχι μόνο να ανοίξετε από οπουδήποτε τα αντίστοιχα αρχεία της πιο δημοφιλής σουίτας εφαρμογών, αλλά και να τα επεξεργαστείτε.

 

Η πρόσβαση γίνεται μέσω του Skydrive.com και στη συνέχεια είτε επιλέγετε προς επεξεργασία κάποιο αρχείο που έχετε ανεβάσει ήδη στην υπηρεσία είτε επιλέγετε την επιλογή "Δημιουργία.

 

image004a.png

 

image006g.png

 

Τα Office Web Apps έκαναν την εμφάνιση τους στα μέσα στου 2010 και από τότε η Microsoft τα ανανεώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσθέτοντας χρήσιμες δυνατότητες όπως την παράλληλη επεξεργασία εγγράφου από δύο ή περισσότερα άτομα τα οποία μπορούν να αφήνουν δημόσια σχόλια. Η νέα έκδοση είναι βελτιστοποιημένη για χρήση με την αφή ενώ έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις και στις επιδόσεις ολόκληρης της εφαρμογής η οποία είναι πλέον πιο γρήγορη.

 

Link.png Site: Skydrive.com

Link.png Site: Microsoft News