Αν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε το Office σας, η Microsoft σας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο, αν βέβαια είστε κάτοχοι Xbox 360 και σας ενδιαφέρει το online multiplayer και οι άλλες υπηρεσίες της χρυσής συνδρομής.

Η Microsoft δίνει δώρο μια ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία Xbox Live για κάθε αγορά του Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση ή της Ακαδημαϊκής Έκδοσης της υπηρεσίας.

 

Η προσφορά ισχύει για νέους συνδρομητές στην υπηρεσία από τις 18 Ιουλίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Η τιμή της Οικιακής έκδοσης ανέρχεται στα 99 Ευρώ ετησίως για έως και 5 PC ή Mac και έως 5 κινητές συσκευές, ενώ της Ακαδημαϊκής στα 79 Ευρώ για τέσσερα έτη για έως και 2 υπολογιστές Windows ή Mac. Με την ολοκλήρωση της αγοράς και της ενεργοποίησης της αντίστοιχης έκδοσης Office 365 θα λάβετε τον κωδικό για εξαργύρωση είτε μέσω Xbox 360, είτε μέσω του Xbox.com μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

 

Θα πρέπει να προσθέσουμε πως μέχρι και το τέλος του έτους η Χρυσή Συνδρομή Xbox Live προσφέρει δύο δωρεάν τίτλους κάθε μήνα μαζί με τις υπόλοιπες υπηρεσίες όπως online multiplayer, YouTube και Internet Explorer. Επίσης όπως ήδη γνωρίζουμε, το Xbox Live Gold θα συνεχίσει να ισχύει και σε όσους μεταφέρουν το λογαριασμό τους στο Xbox One.

 

Link.png Site: http://office.microsoft.com/el-gr/offer/buy-office-365-get-12-months-of-xbox-live-gold-FX104049875.aspx[/url]']office.microsoft.com