Είναι προφανές ότι πολλά πράγματα αλλάζουν στη Microsoft, και η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την υπηρεσία OneNote έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει να βρίσκεται σε κάθε συσκευή.

Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε εφαρμογή OneNote για τη "πλατφόρμα" της Amazon και τις συσκευές Kindle Fire και Fire phone ενώ μόλις πρόσφατα η Microsoft ανακοίνωσε ότι το OneNote είναι διαθέσιμο και για το λειτουργικό σύστημα Android Wear.

 

Όσοι χρήστες έχουν στη διάθεση τους το Moto 360, το LG G Watch ή το Samsung Gear Live, μπορούν να συγκρατήσουν κάποια σημείωση με το να πούν στη συσκευή τους "OK Google, take a note".

 

Kαι άλλες εκδόσεις της γνωστής εφαρμογής/ υπηρεσίες της Microsoft αναβαθμίστηκαν ή θα αναβαθμιστούν, όπως στη περίπτωση της έκδοσης για συσκευές iOS 8. Με το iOS 8, οι χρήστες των iPhone και iPad μπορούν να σώζουν clips στον ιστό, να σώζουν φωτογραφίες ή να στέλνουν συνημμένα αρχεία, και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από την εφαρμογή που βρίσκονται (η δυνατότητα ονομάζεται "Extensibility" και είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του iOS 8).

 

 

Σε άλλα νέα, η Office Lens app για το λειτουργικό σύστημα Windows Phone επιτρέπει στο χρήστη να σώζει σκαναρισμένες φωτογραφίες σε αρχεία του Word ή του PowerPoint.

 

 

Link.png Site: Engadget