Πρόσφατα διέρρευσαν αρκετές εικόνες από την έκδοση Windows Technical Preview του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, αλλά οι διαρροές συνεχίζονται και αυτή τη φορά μπορούμε να δούμε "σε δράση" το τρόπο λειτουργίας του Start Menu, καθώς και το τρόπο λειτουργίας των Virtual desktops χάρη σε τρία νέα βίντεο που διέρρευσαν.

Η Γερμανική ιστοσελίδα WinFuture δημιούργησε τρία βίντεο που δείχνουν το τρόπο λειτουργίας του Start Menu με τα νέα Live Tiles, καθώς και ένα ακόμη χωρίς τη παρουσία των Live Tiles, και με τη παρουσία του Modern UI. Το τρίτο video αποκαλύπτει το τρόπο λειτουργίας των εικονικών desktops.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η μπάρα εργασιών περιλαμβάνει ένα νέο εικονίδιο για τη δημιουργία και το κλείσιμο των εικονικών desktops. Τα πολλαπλά περιβάλλοντα εργασίας δημιουργούνται "on-the-fly" και κάθε ένα από αυτά διαθέτει τις δικές του ανοιχτές εφαρμογές κ.ά.

 

Δείτε τα σχετικά video, που αποκαλύπτουν πολλά για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft που θα έχει την ονομασία Windows 9. Να αναφέρουμε ότι στο τέλος του μήνα, ή στις αρχές Οκτωβρίου, η έκδοση "Preview" θα είναι διαθέσιμη για όσους θέλουν να τα δοκιμάσουν.

 

 

 

 

Ενημέρωση 14/9/2014: Νέο βίντεο που διέρρευσε από την ίδια πηγή, απεικονίζει το κεντρικό σύστημα ειδοποιήσεων που θα διαθέτουν τα Windows 9

 

 

Link.png Site: The Verge