Διαθέσιμη είναι η νέα έκδοση του Firefox, για Windows, Mac, Linux αλλά και για Android κινητά, με πολλά νέα features προς εξερεύνηση.

Στις desktop εκδόσεις, η μεγαλύτερη αλλαγή που παρατηρείται είναι το πεδίο αναζήτησης σε κάθε νέα καρτέλα, το οποίο είναι αρκετά επεξηγηματικό και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ξεκινήσει μια νέα αναζήτηση χωρίς να τοποθετήσει το ποντίκι επάνω στη μπάρα αναζήτησης. Αν το περιβάλλον εργασίας σας είναι Windows και δεν έχετε θέσει κάποιο πρόγραμμα ως default για το άνοιγμα αρχείων .ogg και .pdf, πλέον ο Firefox θα μπορεί να προβάλει αυτά τα αρχεία.

 

Η ενημέρωση σε Android συσκευές, έχει προσθέσει τη δυνατότητα αναδiιάταξης των panels στην αρχική οθόνη του περιηγητή, όπως επίσης και ανανεωμένες καρτέλες συγχρονισμού του Firefox. Το νέο Firefox Hub API έχει τεθεί σε εφαρμογή προκειμένου οι προγραμματιστές των add-ons να προβάλλουν το δικό τους περιεχόμενο ή τα εργαλεία στο homepage του Firefox για Android.

 

Όπως μας είχε προϊδεάσει η beta έκδοση, ο Firefox 31 επικεντρώνεται σε εργαλεία ανάπτυξης. Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε στην ανάπτυξη του κώδικα, μπορείτε να ελέγξετε το νέο canvas debugger και το debugger add-on, όπως και τις βελτιώσεις στο Code Editor.

 

Το πλήρες changelog μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

Link.png Site: TheNextWeb