Ημέρα αναβαθμίσεων η σημερινή για την Apple, καθώς εκτός από την κυκλοφορία του iOS 6 η εταιρεία έκανε διαθέσιμη την έκδοση 10.8.2 του Mountain Lion, συμπληρώνοντας έτσι όλα τα χαρακτηριστικά που μας είχε ανακοινώσει ότι θα διαθέτει. Επίσης, σύμφωνα με αναφορές έχει επιλυθεί το ζήτημα της αυτονομίας της μπαταρίας που δημιουργήθηκε με την κυκλοφορία του Mountaion Lion, επαναφέροντάς την στα φυσιολογικά επίπεδα.

Συγκεκριμένα οι χρήστες του Mountain Lion μετά την αναβάθμιση θα δούνε το Facebook να υποστηρίζεται εγγενώς από το λειτουργικό τους σύστημα και να ενσωματώνεται στο κέντρο ειδοποιήσεων. Σε αυτό, εκτός από τις ειδοποιήσεις από το διάσημο κοινωνικό δίκτυο, θα μπορούν να δημοσιεύουν απευθείας μηνύματα στο προφίλ τους. Ακόμη η αποστολή στο Facebook προστίθεται ως επιλογή στο διαμοιρασμό συνδέσμων και φωτογραφιών.

 

Επίσης το Game Center έρχεται από την πλατφόρμα του iOS και στους υπολογιστές Mac, από όπου οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται τα σκορ τους στο Facebook, στο Twitter, μέσω email ή μηνυμάτων. Κι άλλες δυνατότητες αλληλεπίδρασης με το Facebook ενσωματώνει το Game Center, όπως η δυνατότητα Like στα παιχνίδια και η εμφάνιση των φίλων του κοινωνικού δικτύου ως προτεινόμενοι φίλοι για την εφαρμογή.

 

Screen%20Shot%202012-09-19%20at%208.50.22%20PM.png

 

Άλλες επιπλέον προσθήκες είναι η υποστήριξη Power Nap για τα MacBook Air (late 2010), η δυνατότητα χρήσης του αριθμού κινητού τηλεφώνου για τα iMessages και το FaceTime, η ταξινόμηση σημειώσεων και ο διαμοιρασμός λιστών της εφαρμογής Reminders.

 

Για να αναβαθμιστείτε σε OS X 10.8.2, αρκεί να επιλέξετε το μενού του μήλου και να διαλέξετε την επιλογή "Check for updates".

 

Link.png Site: Mountain Lion 10.8.2