Ιδιαίτερα δραστήρια θα είναι η Microsoft αυτόν τον μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου. Έτσι, παράλληλα με το Xbox One που θα αναβαθμιστεί στην “Windows 10 Experience”, οι υπολογιστές και οι φορητές συσκευές θα αναβαθμιστούν στην έκδοση Threshold 2 του νέου λειτουργικού συστήματος της εταιρείας.

Η “Fall Refresh” όπως είναι γνωστή θα φέρει νέα ενοποιημένη εμπειρία Skype στους χρήστες, βελτιώσεις στο UI καθώς και βελτιστοποιήσεις στον κώδικα για ακόμα υψηλότερη απόδοση.
Η έκδοση Windows 10 Mobile Build 10586 θα είναι η τελευταία “build” της έκδοσης Threshold 2, που είναι και η κωδική ονομασία της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

 

Η Microsoft επέλεξε την ίδια build και για τα PCs επίσης, που είναι γνωστή και ως ενημέρωση November Refresh. Σύμφωνα με πηγές, η build 10586 θα είναι η έκδοση του λειτουργικού συστήματος που θα αρχίσουν να λαμβάνουν οι χρήστες σύντομα, ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα. Όπως είναι φυσικό, η ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος δεν θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες από την αρχή, αφού θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να διανεμηθεί σε όλους τους χρήστες, ανάλογα την περιοχή ή τον πάροχο. Η νέα έκδοση 10586 είναι αρκετά σταθερή και η λειτουργία του OS είναι πολύ πιο ομαλή.

 

gallery_286955_2597_15204.jpg

 

Link.png Site: WMPoweruser
Link.png Site: WindowsCentral