Αν και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, όλα δείχνουν ότι η Microsoft ξεκίνησε έστω και αθόρυβα τη διάθεση της επόμενης μεγάλης αναβάθμισης των Windows 10 με την ονομασία Creators Update.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Neowin, η Microsoft έχει «ανεβάσει» στους servers της, το iso για την έκδοση 15063 που είναι και η έκδοση που θα λάβει την -ανεπίσημη πλέον- ένδειξη RTM η οποία δηλώνει ότι μια συγκεκριμένη έκδοση ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμη να διατεθεί σε όλους τους χρήστες. Στην περίπτωση του Creators Update, αυτό θα γίνει τον επόμενο μήνα μέσα από το Windows Update και πιθανότατα μέσα στη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου. Οι ανυπόμονοι μπορούν να κατεβάσουν το κατάλληλο ISO από τα παρακάτω links και να προχωρήσουν σε μια νέα εγκατάσταση ή στην αναβάθμιση του υπολογιστή τους.


Επιπλέον η Microsoft αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει νέες διορθώσεις και patch για τη συγκεκριμένη έκδοση, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες και θα εγκατασταθούν μέσω του Windows Update ως Cumulative Update και με αριθμό έκδοσης 15063.xxx. Ο ίδιος αριθμός έκδοσης (15063) αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση που θα διατεθεί μέσα στον Απρίλιο και για το Xbox One που στηρίζεται στα Windows 10.

 


Link.png Site: TheVerge