Η γνωστή BSOD (Blue Screen of Death), η αλλιώς ο φόβος των Windows χρηστών αφού η εμφάνιση της συνοδεύεται με επανεκκίνηση του υπολογιστή, αναμένεται να αναβαθμιστεί στην επερχόμενη αναβάθμιση των Windows 10.

Όπως εντόπισε χρήστης της ιστοσελίδας Reddit, η Microsoft έχει ξεκινήσει να «εμπλουτίζει» τη συγκεκριμένη σελίδα, με την εμφάνιση ενός QR κωδικού, κάτω ακριβώς από ένα γενικό μήνυμα περί προβλήματος που έχει συναντήσει ο υπολογιστής. Δίπλα από το QR σήμα, υπάρχει ένα νέο μήνυμα που ενημερώνει τον χρήστη να επισκεφθεί αυτή την ιστοσελίδα, η οποία για την ώρα ενημερώνει τους επισκέπτες με γενικές πληροφορίες για το πότε εμφανίζεται η BSOD.

 

Πάντως στην ανανεωμένη μπλε οθόνη σφαλμάτων των Windows 10 εξακολουθεί να εμφανίζεται το μήνυμα λάθους που προκάλεσε το πρόβλημα αν και αρκετά απλοποιημένο. Αν τελικά η Microsoft χρησιμοποιήσει QR κωδικούς στις BSOD οθόνες, το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα τους χρησιμοποιήσει προκειμένου να δώσει περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για το σφάλμα που παρουσιάστηκε, προκειμένου να αντιμετωπιστεί κατάλληλα.

 

Link.png Site: Petri