Από τον Ιούλιο του 2015 που κυκλοφόρησαν τα Windows 10, λαμβάνουν τακτικά αναβαθμίσεις. Ωστόσο, οι χρήστες των Windows 10 δεν γνωρίζουν τις αλλαγές που πραγματοποιούνται όταν εφαρμόζεται ένα patch, καθώς η Microsoft σπάνια συνοδεύει τις ενημερώσεις με πληροφορίες για τις αλλαγές που περιέρχουν.

Επιπλέον, τις περισσότερες φορές οι ενημερώσεις λαμβάνουν χώρα αυτόματα στο υπόβαθρο. Για αυτό, η Microsoft δημιουργεί μια νέα ιστοσελίδα με το ιστορικό των ενημερώσεων των Windows 10. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη να περιέχει πληροφορίες αναφορικά με κάθε ενημέρωση των Windows 10.

 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Microsoft, η εταιρεία αποφάσισε να εφαρμόσει ένα νέο σύστημα παρουσίασης των ενημερώσεων του λειτουργικού συστήματος, βασιζόμενη σε σχόλια των χρηστών. Επομένως, δημιούργησε την ιστοσελίδα με το ιστορικό ενημερώσεων των Windows 10, η οποία περιέχει τα release notes που συνοδεύουν παλιές και νέες ενημερώσεις.

 

Η πλειοψηφία των χρηστών ενδέχεται να μην ενδιαφέρεται για τις μηνιαίες ενημερώσεις, εντούτοις η ιστοσελίδα αποτελεί σημαντική πηγή για επαγγελματίες IT και απαιτητικούς χρήστες. Η εν λόγω ιστοσελίδα είναι ήδη έτοιμη και θα ενημερώνεται με κάθε αλλαγή που πραγματοποιείται στα Windows 10.

 

Το τρέχον διάστημα η Microsoft δοκιμάζει νέες ενημερώσεις για τα Windows 10 με την κωδική ονομασία Redstone, για τις οποίες αναμένεται να μάθουμε περισσότερα τον επόμενο μήνα στο Build developer conference της εταιρείας.

 

Link.png Site: ']Windows 10 Update History
Link.png Site: http://www.theverge.com/2016/2/9/10951228/microsoft-windows-10-update-history-site']TheVerge