Μπορεί τα Windows 8.x να μην είχαν προεγκατεστημένα κάποια από τα κλασσικά παιχνίδια που είχαμε συνηθίσει με το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα όπως την πασιέντζα και τον ναρκαλιευτή, όμως πλέον μαθαίνουμε ότι αυτά επανέρχονται στα Windows 10 μαζί με μια έκπληξη.

Η έκπληξη δεν είναι άλλη από το δημοφιλές παιχνίδι Candy Crush Saga το οποίο έρχεται να συνοδεύσει την πασιέντζα, το ναρκαλιευτή και το Hearts ως τα μοναδικά προεγκατεστημένα παιχνίδια στα Windows 10. Το Candy Crush Saga αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα puzzle game όλων των εποχών, για το οποίο έχουν ξοδέψει αμέτρητες ώρες εκατομμύρια χρήστες. Μάλιστα η έκδοση για το νέο λειτουργικό θα επιτρέπει στον κάτοχο της συσκευής να αντιμετωπίσει άλλους χρήστες που παίζουν το παιχνίδι σε iPhone ή Android συσκευή.

 

Αν και δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί το γεγονός αν η εξέλιξη αυτή έχει το χαρακτήρα μιας προσωρινής ή μόνιμης προσφοράς, εντούτοις όπως όλα δείχνουν αποτελεί κομμάτι της συμφωνίας κυκλοφορίας του παιχνιδιού πριν μερικούς μήνες στα Windows Phone. Η κατασκευάστρια εταιρεία του παιχνιδιού, η King, επιβεβαίωσε ότι θα δούμε στην πλατφόρμα των Windows 10 και άλλα παιχνίδια της, έτοιμα να καταστρέψουν την παραγωγικότητα σας.

 

Link.png Site: Windows Blog