Όσοι ανυπομονείτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες του DirectX 12, μπορείτε να το κάνετε χάρη στο τεστ του 3DMark API Overhead της Futuremark, της πρώτης διαθέσιμης εφαρμογής DirectX 12.

Σύμφωνα με την Microsoft, ότι το DirectX 12 βελτιώνει δραματικά την απόδοση του επεξεργαστή και την πολυνηματική κλιμάκωση είναι γεγονός, αλλά η έκταση των βελτιώσεων είναι ιδιαίτερα εμφανής και χειροπιαστή στο νέο τεστ του 3DMark.

Όσοι θέλετε, μπορείτε να το δοκιμάσετε για να διαπιστώσετε από μόνοι σας πόσο το σύστημα σας μπορεί να επωφεληθεί από τις βελτιώσεις, τουλάχιστον από την μεριά του επεξεργαστή με το DirectX 12.

 

Για να "τρέξετε" παρόλα αυτά το τεστ, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας την έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, Windows 10 Technical Preview (build 10041 ή πιο σύγχρονη) και να έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση των drivers για την κάρτα γραφικών σας χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Windows Update.

Επίσης θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει ή ενημερώσει το 3DMark στην τελευταία έκδοση του (απαιτείται η έκδοση Advanced Edition). Περισσότερες λεπτομέρειες για το DirectX 12 μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KwGtbmnhz9w

 

Link.png Site: Direct X Developer Blog