Η δωρεάν διάθεση για πρώτη φορά μιας αναβάθμισης των Windows, φαίνεται ότι κάνει τη διαφορά, με τη Microsoft να ανακοινώνει σήμερα αριθμούς ρεκόρ.

Όπως μας ενημερώνει ο επικεφαλής του τμήματος marketing της Microsoft, Yusuf Mehdi, μόλις ένα 24ωρο μετά την κυκλοφορία των Windows 10, ήδη το νέο λειτουργικό βρίσκεται εγκατεστημένο σε περισσότερους από 14 εκατομμύρια υπολογιστές. Αυτό όπως αναφέρει το στέλεχος της Microsoft είναι μόνο η αρχή από τη στιγμή που η διάθεση του λειτουργικού για όσους χρησιμοποιούν ήδη τα Windows 7 ή τα Windows 8.1 θα γίνει σταδιακά τις επόμενες ημέρες για λόγους αποσυμφόρησης του δικτύου.

 

Προτεραιότητα πάντα έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το ειδικό popup που εμφανίζεται σε συστήματα με νόμιμη άδεια των Windows 7 ή των Windows 8.1, δηλώνοντας έτσι το ενδιαφέρον τους για τη δωρεάν αναβάθμιση, μια προσφορά που θα διαρκέσει για ένα χρόνο.

 

Στο μήνυμα του, ο Mehdi αναφέρει το πόσο κολακευμένη νοιώθει η εταιρεία από τις θετικές κριτικές της συντριπτικής πλειοψηφίας των μέσων, υπενθυμίζοντας ότι τα Windows 10 θα αναβαθμίζονται πολύ πιο τακτικά. Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, η επόμενη εβδομάδα κρύβει την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει κυρίως διορθώσεις.

 

Link.png Site: http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/07/30/windows-10-the-first-24-hours[/url]/']Windows 10