Σε επιβεβαίωση των τελευταίων φημών προχώρησε η Microsoft με αναλυτικό άρθρο της στο επίσημο blog των Windows και στο οποίο αναφέρει το κόστος της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος αλλά και την επίσημη ονομασία του.

Αναφέροντας αρχικά την ικανοποίηση της εταιρείας για τις πωλήσεις των Windows 8 μέχρι στιγμής αλλά και τα νέα μοντέλα των συνεργατών της όπως των Dell, Lenovo, Sony και Acer, η Microsoft υπενθυμίζει ότι το Windows Store έχει ήδη φτάσει τις 70.000 εφαρμογές μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και αρκετά "μεγάλα ονόματα".

 

Τα Windows 8.1 όπως θα είναι η επίσημη ονομασία της νέας έκδοσης, θα διατεθεί δωρεάν για όλους τους χρήστες των Windows 8 μέσα από το Windows Store. Όπως δήλωσε η Tami Reller, η προσπάθεια της εταιρείας να γίνουν καλύτερα τα Windows συνεχίζεται «με τα Windows 8.1 να είναι μέρος αυτού του ταξιδιού που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω κυκλοφορία της επόμενης γενιάς PC και tablets από τους OEM κατασκευαστές».

 

Κλείνοντας, η Microsoft αναφέρει ότι η δημόσια δοκιμαστική έκδοση των Windows 8.1 θα κυκλοφορήσει δωρεάν στις 26 Ιουνίου, την πρώτη μέρα του συνεδρίου Build 2013 όπου και θα γίνουν γνωστές πολλές πληροφορίες γύρω από τη νέα έκδοση.

 

Link.png Site: http://blogs.windows.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2013/05/14/windows-keeps-getting-better.aspx[/url]']blog.windows.com