O Steve Ballmer παραδέχτηκε ότι τα Windows Vista αποτελούν ένα project το οποίο ακόμα και 1.5 χρόνο μετά την κυκλοφορία του, βρίσκεται σε εξέλιξη!

 

Στο «Most Valuable Professional Global Summit» συνέδριο στο Seattle, o Steve Ballmer απέδωσε κάποια από τα προβλήματα που παρατηρούνται με τα λειτουργικά της Microsoft στον μεγάλο κύκλο ζωής τους. Αυτό συνέβη και με την μετάβαση από τα Windows XP στα Windows Vista, κάτι που όπως τόνισε δεν πρέπει να ξανα συμβεί, αφήνοντας έτσι ανοικτό και το ενδεχόμενο για συντομότερη του αναμενόμενου, κυκλοφορίας του νέου λειτουργικού της Microsoft, Windows 7.

 

Ο Ballmer κράτησε και μία διαλλακτική στάση απέναντι στο προηγούμενο λειτουργικό, τα XP, τονίζοντας τον σεβασμό της Microsoft απέναντι στις επιλογές των πελατών και όσων εμπιστεύονται τα προϊόντα της.

 

Χαρακτηριστικά είπε ότι από την στιγμή που υπάρχουν αρκετοί χρήστες που προτιμούν και δουλεύουν με Windows ΧΡ, η εταιρεία του δεν μπορεί παρα να σεβαστεί την επιλογή τους και να επεκτείνει την διαθεσιμότητα τους έστω και σε υπολογιστές χαμηλού κόστους.

 

Source.png Πηγή: pcw.gr