Η OnePlus αποκάλυψε το νέο smartphone της, μια ανανεωμένη έκδοση του OnePlus 3, με την ονομασία OnePlus 3T. Είναι ενδεικτικό ότι το OnePlus 3T θα κυκλοφορήσει μόλις πέντε μήνες μετά από τον προκάτοχό του.

Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, σε soft gold και στο gunmetal. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι ακριβώς ίδια μ' αυτή του προκατόχου του ωστόσο στο εσωτερικό τους υπάρχουν πολλές και σημαντικές διαφορές. Αρχικά, το OnePlus 3T βασίζεται στον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 821 της Qualcomm και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3400mAh (από τα 3.000mAh). Σε ότι αφορά την εμπρόσθια κάμερα, αυτή αναβαθμίστηκε με αισθητήρα 16 Megapixels και ενσωματωμένο LED flash ενώ η κύρια κάμερα παραμένει με αισθητήρα 16 Megapixels και οπτικό σταθεροποιητή, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από την κάμερα του OnePlus 3.

 

Η μνήμη φτάνει τα 6GB όπως στο αρχικό μοντέλο, ενώ ο χώρος αποθήκευσης είναι 64GB. Ωστόσο, η έκδοση gunmetal περιλαμβάνει και την επιλογή των 128GB. Το OnePlus 3T έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και με ανάλυση 1080p. Στηρίζεται στο Android 6.0, ενώ έως το τέλος του 2016, θα δοθεί η δυνατότητα στους κατόχους των OnePlus 3 και OnePlus 3T να αναβαθμίσουν το λογισμικό στο Android 7.0 Nougat.

 

Το OnePlus 3T θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες αρχικά, στις 22 Νοεμβρίου, με την Ευρώπη να ακολουθεί στις 28 με αρχική τιμή τα 439 ευρώ για το μοντέλο των 64GB και τα 479 ευρώ για το μοντέλο των 128GB.

 

Link.png Site: ArsTechnica