Η Ελβετική εταιρεία Gresso κατασκευάζει πολυτελή κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, και η οικογένεια των προϊόντων της απέκτησε πρόσφατα ένα νέο μέλος, το Gresso Regal Black Edition.

Η ιδιαίτερα ακριβή και ποιοτική συσκευή διαθέτει μεταλλικό σώμα, το οποίο έχει κατασκευαστεί από τιτάνιο και έχει επεξεργαστεί και "γυαλιστεί" στο χέρι για να εξασφαλιστεί ο καλύτερος συνδυασμός χαμηλού βάρους και ανθεκτικότητας. Με πάχος 8,8 χιλιοστά, είναι το λεπτότερο κινητό στην αγορά των πολυτελών προϊόντων σήμερα.

 

Το Gresso Regal Black Edition θα κατασκευαστεί σε 999 αντίτυπα και κάθε ένα από αυτά διαθέτει στο πίσω μέρος χαραγμένο τον αριθμό της μονάδας -όπως και το σύνολο των συσκευών- σε χρυσό 18 καρατίων. Η εταιρεία προσφέρει στον χρήστη που θα θελήσει να το αγοράσει την δυνατότητα να επιλέξει τον αριθμό (εκτός και αν το ίδιο νούμερο έχει επιλέξει άλλος χρήστης νωρίτερα). Το πίσω μέρος -με εξαίρεση το χρυσό τμήμα- διαθέτει επικάλυψη από PVD για μαύρο φινίρισμα.

 

Όσο αφορά το hardware, η συσκευή ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1,5GHz, 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου ενώ εξοπλίζεται με δύο κάμερες. Η εμπρόσθια διαθέτει αισθητήρα 5.0 Megapixels ενώ η οπίσθια αισθητήρα 13 Megapixels. Η οθόνη έχει διαγώνιο 5,0 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels.

 

Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android. Η εταιρεία προσφέρει το smartphone σε τρεις εκδόσεις, το Regal R1 με κόστος $3000 (το οποίο αντί για χρυσό έχει "ταμπελάκι" από τιτάνιο και δεν διαθέτει επίστρωση PVD), το Regal R2 (το οποίο έχει λευκόχρυσο στην πρόσοψη και ροζ χρυσό στο πίσω μέρος) και το Regal R3 (λευκό και κίτρινο χρυσό στην πρόσοψη και στο πίσω μέρος αντίστοιχα). Τα δύο τελευταία κοστίζουν $5000. Κάθε μία από τις συσκευές κατασκευάζεται από έναν και μόνο τεχνίτη επίσης που έχει και την ευθύνη της κατασκευής.

 

https://www.youtube.com/watch?v=bjnYHHNSOLI

 

https://www.youtube.com/watch?v=sHyynaAynpU

 

Link.png Site: GSMArena