Τον επόμενο μήνα, η Elephone αναμένεται να κυκλοφορήσει το κορυφαίο της smartphone για φέτος με την ονομασία Vowney το οποίο εντυπωσιάζει με τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει.

Με όμορφη εμφάνιση, το Elephone Vowney αποτελεί ένα μικρό «τέρας» στην κατηγορία των android smartphone με χαρακτηριστικά όπως οθόνη 5.5" με την κορυφαία ανάλυση 2560 x 1440 η οποία αντιστοιχεί σε 535PPI, κάνοντας την εξαιρετικά καθαρή στην εμφάνιση λεπτομερειών, σε συνδυασμό με εντυπωσιακά χρώματα. Η Elephone δίνει μεγάλη σημασία στην οθόνη, αναφέροντας ότι ξεχωρίζει από πολλές άλλες που βλέπουμε σε smartphones με 15% μεγαλύτερη φωτεινότητα, και 15% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας εξαιτίας της τεχνολογίας που στηρίζεται ενώ εντυπωσιάζει και το ελάχιστο bezel που υπάρχει δεξιά και αριστερά της.

Καμία παραχώρηση δεν υπάρχει και στον επεξεργαστή, με την εταιρεία να επιλέγει το MT6795 SoC της Mediatek με οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2.2GHz, ο οποίος συνοδεύεται από 4GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Στο Elephone Vowney βρίσκουμε και έναν από τους καλύτερους φωτογραφικούς αισθητήρες, αυτό της Sony και συγκεκριμένα τον IMX230 με ανάλυση 21MP ο οποίος συνοδεύεται από Dual LED Flash και είναι σε θέση επιπλέον να κάνει λήψη βίντεο σε 4K ανάλυση. Κατά τη λήψη φωτογραφιών, ενεργοποιείται η τεχνολογία αυτόματης εστίασης 192 σημείων, με το χρόνο της αυτόματης εστίασης να μη ξεπερνά τα 0.3 δευτερόλεπτα.



Διαθέτει ακόμα αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, αποσπώμενη μπαταρία 3850mAh, αλλά και υποστήριξη με σύνδεση σε δίκτυα 4G LTE καθώς και δυνατότητα εγκατάστασης και παράλληλης λειτουργίας δύο καρτών sim. Η τιμή του έχει οριστεί από την Elephone στα $299 και αναμένεται στην αγορά από τις 25 Αυγούστου.