Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και έτσι από σήμερα το Vivo X5 Max βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πιο λεπτά smartphones, μια λίστα όπου μόλις πριν 1.5 μήνα το Oppo R5 είχε την πρώτη θέση με τα 4.85 χιλιοστά πάχος.

Ο Κινέζος κατασκευαστής Vivo, ρίχνει με τη σειρά του το πάχος στα 4.75 χιλιοστά, κάτι που βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα στο μοντέλο X5 Max, το οποίο ενσωματώνει επιπλέον πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

Η οθόνη 5.5 ιντσών του Vivo X5 Max στηρίζεται στην τεχνολογία Super AMOLED και διαθέτει Full HD ανάλυση. Η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 5 megapixel με διάφραγμα f/2.4 ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 13 megapixel και στηρίζεται σε τεχνολογία της Sony. Στο εσωτερικό υπάρχει το Snapdragon 615 SoC της Qualcomm, με οκταπύρηνο επεξεργαστή στο 1.7 GHz, 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία επεκτείνονται μέσω microSD κάρτας.

 

Τρέχει την τελευταία έκδοση του Android KitKat, την 4.4.4 στην επιφάνεια της οποία η Vivo έχει εγκαταστημένο το δικό της γραφικό περιβάλλον με την ονομασία Funtouch OS 2.0.

 

Vivo-X5-Max.jpg

 

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η Vivo έχει καταφέρει να ενσωματώσει θύρα ακουστικών στη συσκευή ενώ η μητρική πλακέτα έχει πάχος μόλις 1.7 χιλιοστών. Υποστηρίζει ακόμα την εισαγωγή δύο SIM ενώ στην κατασκευή του κινητού έχει χρησιμοποιηθεί αλουμίνιο.

 

Κυκλοφορεί αρχικά στην Κίνα με τιμή η οποία πλησιάζει τα $500 ενώ δύσκολα θα το δούμε στην Ευρώπη και στη χώρα μας συγκεκριμένα.

 

Link.png Site: Engadget