Το Meizu MX4 Pro αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Νοέμβριο, ωστόσο πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την εμφάνιση του, σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν την πρόσοψη του κινητού και παρατηρούμε ότι η εταιρεία προτίμησε να ενσωματώσει ένα κεντρικό φυσικό πλήκτρο, αρκετά μεγάλου μεγέθους. Είναι η πρώτη φορά που ακολουθεί αυτή τη λογική η Κινέζικη εταιρεία, που έως σήμερα χρησιμοποιούσε πλήκτρα αφής (capacitive) στις συσκευές της (όπως και στο τελευταίο MX4). Ενδεχομένως, το κεντρικό πλήκτρο να έχει διπλό ρόλο, και έτσι πέρα από τη λειτουργία επιστροφής στη κεντρική οθόνη, να ενσωματώνει και αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων (για ξεκλείδωμα κ.ά).

 

Δυστυχώς, πέρα από τις φωτογραφίες δεν έχουμε άλλα στοιχεία για τις προδιαγραφές του Meizu MX4 Pro. Μπορούμε παρόλα αυτά να αναφερθούμε στη φημολογία, η οποία κάνει λόγο για μία συσκευή με οθόνη ανάλυσης QHD (γίνεται λόγος για οθόνη 5.36 ιντσών), που βασίζεται σε Exynos 5 Octa SoC και που ενσωματώνει κάμερα 20.7 Megapixels. Η συσκευή θα βασίζεται στο Android 4.4 KitKat και στο Flyme OS UI.

 

Link.png Site: GSMArena