Η ρωσική Yota Devices που είχε στο παρελθόν παρουσιάσει το Yotaphone το οποίο χρησιμοποιεί δύο οθόνες -μία αφής και μία e-ink που είναι "always-on" για ειδοποιήσεις, διάβασμα κειμένων κ.ά- ανακοίνωσε ότι στις 3 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει τον διάδοχο του πρωτότυπου smartphone της, το Yotaphone 2.

Το Yotaphone 2 ακολουθεί την λογική του προκάτοχού του, και έτσι ενσωματώνει δύο οθόνες, μία έγχρωμη οθόνη αφής καθώς και μία οθόνη e-ink "always-on" στο πίσω μέρος. To Yotaphone 2 βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC, με Quad-Core επεξεργαστή Krait 400 χρονισμένο στο 2.3GHz και 2GB RAM ενώ ο αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 32GB. Στην πρόσοψη εξοπλίζεται με κάμερα 2.0 Megapixels, ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 8.0 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash.

 

Οι διαστάσεις του κινητού είναι 144 x 69,5 x 8,9 χιλιοστά και το βάρος του είναι 140 γραμμάρια. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2550mAh. Το Yotaphone 2 θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ρωσία και στην Ευρώπη, και αργότερα στην Ασία και στην Β.Αμερική. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος της συσκευής, ωστόσο το πρώτο Yotaphone όταν κυκλοφόρησε κόστιζε -αν δεν κάνουμε λάθος- €499.

 

24dhouv.jpg

 

Link.png Site: GSMArena