Η κινεζική Zopo, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά τα δύο νέα της smartphone, το Speed 7 και το Speed 7 Plus, δύο μοντέλα που χωρίς έκπληξη ξεχωρίζουν για το συνδυασμο τεχνικών χαρακτηριστικών και τιμής.

Αρχικά το Zopo Speed 7, έρχεται με IPS οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης Full HD, μια οθόνη που ξεχωρίζει για τα ελάχιστα περιθώρια που διαθέτει αριστερά και δεξιά, δίνοντας την αίσθηση ότι καλύπτει πλήρως το εμπρόσθιο μέρος. Αναμενόμενα, το Zopo Speed 7 Plus διαθέτει μεγαλύερη οθόνη, συκγκεριμένα στις 5.5 ίντσες, με την ίδια Full HD ανάλυση αλλά και τα ελάχιστα bezels.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά υπάρχει απόλυτη αρμονία, όπως στη χρήση του MTK6753 SoC της Mediatek που περιέχει 64bit οκταπύρηνο επεξεργαστή, χρονισμένο στο 1.5GHz, με 3GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Υποστηρίζουν ακόμη συνδέσεις με 4G LTE δίκτυα αλλά και την εισαγωγή δύο micro sim καρτών.

ZOPO-Speed.jpg



Εκτός των κλασσικών ασύρματων προτύπων WiFi και Bluetooth 4.0, το Zopo Speed 7 και Zopo Speed 7 Plus διαθέτουν κύρια κάμερα στα 13.1MP και 5MP στο εμπρόσθιο, με την κινεζική εταιρεία να έχει προσθέσει και διάφορα ειδικά φίλτρα για πιο εντυπωσιακές selfies. Εμφανισιακά η εταιρεία έχει κάνει προσπάθεια να αναδείξει ένα πολυτελή μεταλλικό χαρακτήρα και στις δύο συσκευές αν και δεν κάνει κάποια χρήση αντίστοιχου υλικού.

Και τα δύο μοντέλα στηρίζονται στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας του Android, και συγκεκριμένα την 5.1 Lollipop, ενώ οι τιμές τους έχουν διαμορφθωθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Gearbest στα €184 για το Zopo Speed 7 και στα 211 για το Zopo Speed 7 Plus. Η κυκλοφορία τους αναμένεται στο δεύτερο μισό του Αυγούστου.