Η OnePlus στο επίσημο forum της εταιρείας γνωστοποίησε τα σχέδια της σχετικά με την αναβάθμιση Android 6.0 Marshmallow, η οποία αναμένεται να διατεθεί για τις συσκευές της OnePlus One, OnePlus 2 και X.

Το πρώτο μέλος της οικογένειας smartphones της εταιρείας που θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση του Android είναι το OnePlus One, αφού η Cyanogen ήδη εργάζεται πάνω στο Marshmallow με το seeding να ξεκινάει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016. Η OnePlus όπως είναι γνωστό προσφέρει και την Oxygen ROM για τους κατόχους του OnePlus One, ωστόσο η αναβάθμιση Android 6.0 Marshmallow θα ακολουθήσει αργότερα, μετά την διάθεση της νέας έκδοσης του Cyanogen OS.

 

Το OnePlus 2 θα αναβαθμιστεί στην “έκδοση Marshmallow του Oxygen OS μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016 επίσης. Χάρη στην αναβάθμιση, οι χρήστες και οι developers θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το default Google API για τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Όσον αφορά στο OnePlus X που παρουσιάστηκε πρόσφατα, αν και θα αναβαθμιστεί σε Android 6.0 Marshmallow, η OnePlus δεν έδωσε στοιχεία για το πότε αναμένεται να γίνει αυτό. Ενδεχομένως, μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2016.

 

Link.png Site: GSMArena