Με τις ολοένα και αυξανόμενες δυνατότητες που μας προσφέρουν τα smartphones μέσω των διάφορων εφαρμογών, δε θα μπορούσε παρά έστω και αργά να εμφανιστεί μια ελληνική εφαρμογή για τους νοικοκύρηδες.

Αναφερόμαστε στο Pockee, μια εφαρμογή που έχει στόχο να περιορίσει τα έξοδα μας όταν επισκεπτόμαστε ένα super market παρέχοντας κουπόνια για ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και περιορίζοντας σημαντικά την όλη διαδικασία στο ταμείο.

 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε Android και iOS συσκευές, η χρήση της είναι σχετικά απλή και σκοπός της είναι να απαλλάσσει από την άχαρη διαδικασία να έχουμε μαζί μας εκτυπωμένα κουπόνια. Αφού ο χρήστης εγκαταστήσει στο smartphone του την εφαρμογή, επισκέπτεται το super market που συνεργάζεται με το Pockee, κάνει check in όπου θα του δοθεί λίστα με τα διαθέσιμα κουπόνια, προβαίνει στις αγορές του εξαργυρώνοντας τα κουπόνια που αντιστοιχούν στα προϊόντα που αγόρασε. Στη συνέχεια κάνει check out εισάγοντας κάποια στοιχεία που θα ζητηθούν, όπως τον αριθμό του ταμείου και τον αριθμό απόδειξης, και σε επτά ημέρες, η αξία των κουπονιών θα προστεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του.

 

Η εφαρμογή είναι μια ιδέα Ελλήνων δημιουργών με επικεφαλή της ομάδας τον Ζήση Τσαϊρέλη ο οποίος προέρχεται από την Procter & Gamble, μαζί με τον Αντώνη Μυλωνά, υπεύθυνο του τεχνικού τμήματος της εφαρμογής, τον Κώστα Ντούβρα, επίσης προερχόμενο από την Procter & Gamble και τη Μαρία Δρίνια, υπεύθυνη για τη διαδικασία επικοινωνίας μεταξύ brands, supermarkets και του Pockee.

 

Link.png Site: TechStart

File.png Download: Pockee για iPhone | Android