Η Cyanogen συνεχίζει την επέκταση της σε περισσότερα Android smartphones, προσφέροντας το ομώνυμο λειτουργικό σύστημα το οποίο στηρίζεται στην πλατφόρμα του Android, με πρόσθετα όμως χαρακτηριστικά.

Mε ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα, η Cyanogen ενημερώνει ότι το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε διάφορες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως τη Xiaomi, τη Huawei, την Oppo και τη Motorola, προκειμένου να επεκτείνει τη συμβατότητα της πλατφόρμας του CyanogenMod σε πολλές συσκευές των συγκεκριμένων εταιρειών.

 

Συγκεκριμένα το CyanogenMod, υποστηρίζει πλέον τα φετινά μοντέλα Moto E και Moto G της Motorola, τα Xiaomi Mi3 και Mi4, το επερχόμενο smartphone της WileyFox, αλλά και αρκετά νέα μοντέλα των Samsung, HTC και LG. Μετά από αρκετό καιρό, το CyanogenMod υποστηρίζει συσκευές και της Huawei και συγκεκριμένα τα μοντέλα Honor 4, Honor 4x, Ascend Mate 2 και Snapto.

 

Παράλληλα με την υποστήριξη των παραπάνω μοντέλων τα οποία ανήκουν στη μεσαία τιμολογιακά κατηγορία, η Cyanogen μας ενημερώνει ότι συνεχίζει τις προσπάθειες για υποστήριξη κορυφαίων μοντέλων της αγοράς, που όπως αφήνει να εννοηθεί είναι τα One M9, Galaxy S6 και G4 της LG. Ολόκληρη η λίστα των συμβατών συσκευών, μπορείτε να τη δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Link.png Site: CyanogenMod