Ένα διαφορετικό smartphone είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει η κινεζική Elephone, το οποίο κόντρα στον καιρό, ξεχωρίζει για το πολύ μικρό του μέγεθος.

Το Elephone Q είναι σίγουρα ένα από τα μικρότερα smartphones της αγοράς, με διαστάσεις 90x 43 x 11.5 χιλιοστών και αντίστοιχα μικρή οθόνη 2.54 ιντσών με ανάλυση 240 x 432, διαστάσεις που συναντάμε κυρίως στα feature phones. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία το προωθεί και ως wearable συσκευή, τονίζοντας χαρακτηριστικά όπως το βηματόμετρο το οποίο σε συνδυασμό με άλλες δυνατότητες του λογισμικού, δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης της φυσικής σας κατάστασης.

 

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, γνωρίζουμε ότι εσωτερικά υπάρχει επεξεργαστής της MediaTek, χρονισμένος στο 1GHz, δύο κάμερες στο πίσω και εμπρόσθιο μέρος της συσκευής, microSD θύρα αλλά και δυνατότητα σύνδεσης με 3G δίκτυα. Χωρίς έκπληξη η μπαταρία έχει χωρητικότητα 550mAh, με την εταιρεία να αναφέρει ότι χαρίζει 4 ώρες χρόνου ομιλίας και 110 ώρες αναμονής. Επιπλέον στηρίζεται στην έκδοση Android 4.4 KitKat, που κρίνοντας από τις πρώτες φωτογραφίες, η Elephone έχει προχωρήσει σε αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον.

 

Elephone-Q.jpg


Elephone Q

Elephone Q

 


Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος, με άγνωστη για την ώρα τιμή.

 

Link.png Site: Gizchina
Link.png Site: Elephone