Τελικά η Elephone δεν είναι έτοιμη να παρουσιάσει τουλάχιστον για την ώρα το δικό της Windows 10 smartphone, αφού σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το μοντέλο Vowney θα παραμείνει μια πρόταση η οποία θα στηρίζεται αποκλειστικά στο Android 5.1 Lollipop χωρίς να είναι Dual Boot.

Από πλευράς δυνατοτήτων, η Elephone εξοπλίζει το Vowny με την τελευταία λέξης της τεχνολογίας όπως με οθόνη των 5.5 ιντσών, με ανάλυση QHD (2560 x 1440), 535 PPI και contrast 1500:1.Το Vowney αναμένεται να στηρίζεται στο νέο MT6795 (Helio X10) chipset της MediaTek το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον 128GB.

 

Υποστηρίζει επίσης Dual SIM, LTE συνδέσεις, NFC αλλά και αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η μπαταρία υπόσχεται πολύ καλή αυτονομία με τη χωρητικότητα των 4.000mAh ενώ εξίσου εντυπωσιακή είναι και η ποιόητα των δύο καμερών, με τις εντυπώσεις να κλέβει η κάμερα στο πίσω μέρος, κατασκευής Sony με ανάλυση 21MP, Dual LED Flash και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 4K ανάλυση. Η εμπρόσθια διαθέτει και αυτή μεγάλη ανάλυση και συγκεκριμένα στα 8MP για σούπερ selfies.

 

 

Η κυκλοφορία του Elephone Vowney έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Οκτωβρίου με τιμή $300.