Από την Ασία μας έρχεται ένα ακόμα smartphone από την εταιρεία iOcean που εντυπωσιάζει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του.

Με οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας LTPS, η οποία μάλιστα έρχεται και με Full HD ανάλυση (400ppi), το iOcean Rock διαθέτει απέρριτο σχεδιασμό και πλαστική ποιότητα κατασκευής, με το πάχος να μη ξεπερνά τα 8.2 χιλιοστά.

 

Στο εσωτερικό και στην καρδιά του smartphone, η iOcean επιλέγει μία από τις καλύτερες προτάσεις της MediaTek, το MTK6752 SoC, με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικό χώρο, χαρακτηριστικά που υπόσχονται υψηλές επιδόσεις. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD με επιπλέον 64GB ενώ τρέχει την έκδοση 4.4 KitKat της πλατφόρμας του Android.

 

Επιπλέον υποστηρίζει συνδέσεις με 4G δίκτυα αλλά και την εισαγωγή δύο SIM καρτών. Στο πίσω μέρος εντοπίζουμε την κύρια κάμερα με την ασυνήθιστη ανάλυση των 14 Megapixel ενώ στο εμπρόσθιο μέρος μία δεύτερη κάμερα με ανάλυση 5,0 Μegapixel είναι υπεύθυνη για τις βιντεοσυζητήσεις και τις selfies. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 2.300mAh, και η φόρτιση της σύμφωνα με την iOcean πραγματοποιείται 60% ταχύτερα σε σχέση με άλλα smartphones, εκμεταλλευόμενη την υποστηριζόμενη τεχνολογία της MediaTek.

 

Η τιμή του iOcrean Rock, έχει οριστεί στα $140 με βάση προωθητική ενέργεια στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Geekbuying, μια ενέργεια η οποία θα διαρκέσει για 2 εβδομάδες.