Η κινεζική Ulefone είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά το διάδοχο του Be Touch smartphone το οποίο ξεχώρισε πέρσι για το γνωστό συνδυασμό τεχνικών χαρακτηριστικών/τιμής, ένα συνδυασμό που διατηρεί ίδιο και για το Be Touch 2.

Αναλυτικά το Ulefone Be Touch 2 αν και διαθέτει τουλάχιστον στην εμπρόσθια όψη σχεδιασμό που παραπέμπει στο iPhone 6 Plus, εντούτοις με το σύνθημα "I'm not an iPhone 6 Plus, Indeed", θέλει να ξεχωρίσει τη θέση του ως μια αξιόπιστη εναλλακτική για την πλατφόρμα του (stock) Android 5.1 Lollipop.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ο 64bit οκταπύρηνος επεξεργαστής της MediaTek, χρονισμένος στο 1.7GHz, 3GB RAM και η οθόνη των 5.5 ιντσών με ανάλυση Full HD (1920x1080), η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3 και διαθέτει όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες ελάχιστα bezels δεξιά και αριστέρα. Με μεταλλική κατασκευή, το Be Touch 2 διαθέτει στην εμπρόσθια όψη και συγκεκριμένα στο πλήκτρο home, το δικό του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία είναι σε θέση να αναγνωρίσει άμεσα το αποτύπωμα σας με όποιο τρόπο και να τοποθετήσε πάνω του το δάκτυλο σας.

xtb2_img3.jpg.HpyBGHoDyrT-n0ogeljX0131I.jpg



Για την κύρια κάμερα του Be Touch 2, η Ulefone επιλέγει τον αισθητήρα IMX 214 της Sony με ανάλυση 13 Megapixels ο οποίος είναι σε θέση να εστιάσει στο αντικείμενο που θέλετε να κάνετε λήψη σε μόλις 0.3 δευτερόλεπτα ενώ το υψηλό ISO 1600 υπόσχεται πολύ καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η εγγραφή βίντεο είναι εφικτή με ανάλυση Full HD ενώ προσοχή έχει δοθεί και στην εμπρόσθια κάμερα, με 5 Megapixels ανάλυση και η οποία προορίζεται για selifes και βιντεοκλήσεις.

 

Το Ulefone Be Touch 2 ενσωματώνει ακόμα μπαταρία κατασκευής Sony με χωρητικότητα 3.050mAh, υποσχόμενη σημαντική αυτονομία καθώς και πολύ γρήγορη φόρτιση μέσω της δυνατότητας Quick Charge.

Κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα με τιμή $229.99 ενώ όσοι το προπαραγγείλουν για ορισμένο χρονικό διάστημα, μπορούν να το προμηθευτούν με τιμή $179.99.