Με τη παραδοσιακή καθυστέρηση που μεσολαβεί από την ανακοίνωση ενός νέου μοντέλου της μέχρι την κυκλοφορία του στην αγορά, η κινεζική Ulefone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα το μοντέλο Power το οποίο είχε ανακοινωθεί πριν μερικούς μήνες.

Με υποστήριξη Dual SIM 4G/LTE, το Ulefone Power έρχεται στο τέλος του μήνα με οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης Full HD, που προστατεύεται από 2.5D Gorilla Glass 3. Με μεταλλικό περίβλημα, η Ulefone δείχνει να αφήνει πίσω της τις πλήρως πλαστικές υλοποιήσεις, με όμορφο σχεδιασμό και αποσπώμενο καπάκι στο πίσω μέρος που μπορεί να αντικατασταθεί μέσα από μια διαθέσιμη μικρή συλλογή.

 

Η Ulefone επιλέγει τη MediaTek για το chipset της συσκευής και συγκεκριμένα του MTK6753 με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.3GHz, με 3GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου που μπορούν να επεκταθούν μέσω microSD κάρτας αν ο κάτοχος της συσκευής επιλέξει να θυσιάσει τη μία SIM θύρα. Στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια κάμερα των 13MP κατασκευής Sony με Dual Flash και διάφραγμα F/1.8, ενώ η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 5MP.

 

5-.jpg

 

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε ακόμα και αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος που σύμφωνα με την Ulefone λειτουργεί αρκετά γρήγορα προκειμένου να δώσει εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο μενού της συσκευής. Επιπλέον το Ulefone Power έρχεται με το Android 5.1 ως εγκατεστημένο λειτουργικό, ενώ εντύπωση προκαλεί η μεγάλη μπαταρία των 6.050mAh, κατασκευής Sony, που σύμφωνα με την εταιρεία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ενώ υπόσχεται 4 ημέρες αυτονομία με απλή χρήση.

 

Το Ulefone Power είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες σε δύο χρώματα (άσπρο και μαύρο) στην τιμή των €197, και με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να έχει οριστεί για τις 28 Ιανουαρίου.