Νέα αναβάθμιση για τη δημοφιλή εφαρμογή αποστολής άμεσων μηνυμάτων Viber και συγκεκριμένα για τις πλατφόρμες Android και iOS η οποία κρύβει εκπλήξεις.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης της δημοφιλούς εφαρμογής μηνυμάτων είναι η προσθήκη βιντεοκλήσεων. Επίσης συναντάμε αναβαθμισμένο περιβάλλον εργασίας για τους χρήστες του Android και καλύτερη διαχείριση των stickers σε iOS.

 

Στην desktop έκδοση του Viber συναντάμε αναβαθμισμένο περιβάλλον εργασίας, ενημερωμένη συλλογή backgrounds και εν ολίγοις καλύτερη απόδοση. Στην εφαρμογή για iOS, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν, απενεργοποιούν και να οργανώνουν τα sticker packs τους αλλά και να προωθούν μηνύματα με φωτογραφίες με πιο εύκολο τρόπο.

 

Η αναβάθμιση αυτή φέρνει το Viber πολύ κοντά στο Skype το οποίο κατά κοινή ομολογία είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη εφαρμογή για βιντεοκλήσεις. Τέλος, η διαδικασία προσθήκης ατόμων στο Viber έχει γίνει ευκολότερη απλά με τη προσθήκη του Viber αριθμού ή με τη σάρωση ενός ειδικού QR code.

 

Η νέα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη σε Google Play Store και Apple AppStore.

 

Link.png Site: Viber για iOS | Android

Link.png Site: Blog GSMArena